T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRŞEHİR / MERKEZ - Öğretmen Bedia-Köksal Güler İlkokulu

Kemal YILDIRIM - Öğretmen

1967 Kırşehir Çiçekdağı doğumluyum. İlköğrenimi Kırşehir-Akçakent Tepefakılı İlkokulunda, Orta öğrenimimi Kırşehir Merkez Mithat Saylam Ortaokulunda, Lise öğrenimimi Kırşehir Ticaret Lisesinde, Yüksek öğrenimimi Kırşehir Eğitim Yüksek Okulunda bitirdim. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünde lisans tamamladım.

     1988 yılında Ardahan-Çıldır Damlıca Köyü İlkokulunda müdür yetkili öğretmen olarak göreve başladım. 1991 yılında er öğretmen olarak Giresun-Şebinkarahisar Yukarı Ozanlı Köyü İlkokulunda müdür yetkili öğretmen olarak görev yaptım. 1994 yılında Ardahan-Çıldır  Damlıca Köyü İlkokulundaki görevimden ayrılarak Kırşehir-Akçakent Tepefakılı Köyü İlkokuluna öğretmen olarak atandım. 1995 yılında Akçakent-Tepefakılı Köyü İlkokuluna müstakil müdür olarak atamam yapıldı.  1996 yılında Akçakent Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atandım. 2001 yılında Kırşehir Merkez Hürriyet İlköğretim Okulu Müdürlüğüne atandım. 2006 yılında yapılan zorunlu müdürler rotasyonunda Kırşehir-Merkez Prof. Dr. Erol Güngör İlköğretim Okulu Müdürlüğüne atandım. 2007 yılında mahkeme kararı ile eski görev yerim olan Hürriyet İlköğretim Okulu müdürlüğüne geri döndüm. 2009 yılında yapılan müdürler rotasyonu ile Kırşehir-Merkez Melikgazi İlköğretim Okuluna müdür olarak atandım. Okulumuzun yeni binasından dolayı yapılan ad değişikliği ile Öğretmen Bedia-Köksal Güler İlkokulu müdürü olarak görev yapmaktayım.

      Görev yaptığım süre içerisinde iki defa Bakanlık tarafından Aylıkla Ödüllendirildim. Çalışmalarımdan dolayı yedi defa Valilik ve Kaymakamlık tarafından Takdir Belgesi ile  on bir defa Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildim. Mesleğimle ilgili  30 kursa katılarak başarılı oldum. 1998 yılında yapılan Kariyer Basamaklarında  Yükselme sınavında başarılı olarak Uzman Öğretmen oldum. Halen Öğretmen Bedia-Köksal Güler İkokulu müdürü olarak görev yapmaktayım. Evli ve 2 Çocuk babasıyım